چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧ -

به وب سایت مرکز پزشکی، آموزشی، درمانی و پژوهشی شهید دکتر لبافی نژاد خوش آمدید.
منو اصلی

جلسه تقدیر از آقای دکتر محمد زارع مدیر گروه سابق چشم
جلسه تقدیر از مدیر گروه سابق چشم، آقا یدکتر محمد زارع با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاهْ اساتید گروه چشم و روسای بخش های بیمارستان لبافی نژاد در تاریخ ۹۷/۹/۱۰ در محل آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید.
 ١٣٩٧/٠٩/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم آغاز سال تحصیلی 1397
طبق روال سال های گذشته، مراسم جشن آغاز سال تحصیلی 1397، از سوی معاونت آموزشی و پژوهشی این مرکز و با حضور اساتید و مدیران دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر نورعلیزاده، رییس محترم بیمارستان، آقای دکتر ضیائی معاون محترم آموزشی دانشگاه و آقای دکتر زارع، معاون محترم آموزشی مرکز ضمن عرض خوش آمد و خیرمقدم به همه فراگیران و بخصوص فراگیران جدیدالورود، نکاتی را جهت سهولت در اجرای امور آموزشی و درمانی مرکز مطرح نمودند.
 ١٣٩٧/٠٧/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جلسه کمیته مدیریت آموزش
جلسه مدیریت آموزش بیمارستان با حضور ریاست بیمارستان، مدیریت، معاون آموزشی، روسای بخش ها، رییس کلینیک و مترون در روز دوشنبه 97/6/5 در دفتر معاونت آموزشی برگزار گردید.
 ١٣٩٧/٠٦/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
تبریک روز پزشک
روز پزشک، روز قدردانی از مدد این دستان مهربان و دوستدار سلامت جامعه گرامی باد . . .
 ١٣٩٧/٠٦/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
افتتاحیه مرکز پیشرفته لیزر اگزایمر در بخش چشم پزشکی بیمارستان لبافی نژاد
مراسم افتتاحیه مرکز پیشرفته لیزر اگزایمر با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ آقای دکتر سید امیرمحسن ضیائی، مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران؛ آقای دکتر بابک عدلی، ریاست بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد؛ آقای دکتر اکبر نورعلیزاده، مدیرگروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ آقای دکتر محمد زارع جوشقانی، رئیس قطب علمی آموزشی چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ آقای دکتر بهرام عین اللهی در تاریخ 27 تیرماه 1397 برگزار گردید.
 ١٣٩٧/٠٤/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.