واحد توسعه تحقیقات بالینی

سامانه ها

  • تاریخ انتشار : 1400/08/03 - 09:47
  • بازدید : 86
  • تعداد بازدید : 83
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت آموزشی بیمارستان لبافی نژاد

هشتمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد

هشتمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) همزمان با چهارمین دوره آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) در بیمارستان دکتر لبافی نژاد برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد ، در آستانه میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی (ص) ، هشتمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) در ایران همزمان با چهارمین دوره آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) در ١٤٠٠/٠٧/٢٧مصادف با ١٩ اکتبر ٢٠٢١ با شعار "راه علم هرگز بسته نیست" در سالن آمفی تئاتر بیمارستان دکتر لبافی نژاد برگزار شد . در این نشست پروفسور محمد صائغ ، برگزیده مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی ٢٠٢١ و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه آمریکایی بیروت به موضوع "مشارکت در بهبود نتایج پیوند کلیوی" پرداخت .

با توجه به اهمیت و تاکید دین مبین اسلام به دانش اندوزی ، بنیاد مصطفی بصورت یک NGO از سال ٢٠١٢ شروع بکار کرده و هر دو سال یکبار بمنظور توسعه و پیشرفت علم در کشورهای اسلامی و کمک به دانشمندان مسلمان ، اقدام به برگزاری جشنواره ای می نماید و به کسانی که دستاوردهای عمده ای در چهار حوزه مختلف علم ، فناوری ، تکنولوژی و پزشکی داشتند جوایزی اهداء می کند . جایزه مصطفی (ص) در سال ٢٠٢١ در حوزه پزشکی به پروفسور محمد صائغ اهدا شد . 

وی قسمت زیادی از فعالیت شغلی خود را در مرکز هاروارد آمریکا گذراند و سپس به لبنان بازگشت . هم اکنون با توجه به تمرکز فعالیتش در حوزه پیوند و با توجه با اینکه بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد قطب پیوند در کشور محسوب می شود در هشتمین نشست STEP در جمع اعضای انجمن نفرولوژی ایران ، جامعه پیوند و ارولوژی و کارشناسان این حوزه درخصوص دستاوردها و آخرین مقالات علمی خود سخنرانی کرد . وی اذعان داشت که تحقیقاتش بر روی تحمل ایمونولوژیک برای جلوگیری از رد پیوند متمرکز شده است .

صائغ علاقمند به درک مکانیسم رد پیوند و نحوه فریب سیستم ایمنی بدن برای پذیرش پیوند است که اصطلاحا بدان تحمل ایمونولوژیک می گویند . او و گروهش حتی از حیوانات تراریخته برای مطالعه مکانیسم رد و تحمل پیوند استفاده کرده اند . امروزه وی بیشتر بر پیشبرد تحقیقات در سطح منطقه تمرکز دارد .

پس از آن بحث آزاد درخصوص نحوه برخورد با بیماران پیوندی در دوران پاندمی کووید صورت گرفت و تبادلات علمی بسیار خوبی بین حضار انجام شد . 

برگزاری این گونه نشست ها باعث نزدیکتر شدن دانشمندان مسلمان و بازشدن راهی در جهت تبادل اطلاعات بیشتر می باشد . به این ترتیب از حضور دانشمندان مختلف بهرمند شده و تکنیک های جدید علم و فناوری در سطح کشور جاری می شود و راهکارهای جدیدی در زمینه ارائه خدمات بهتر به بیماران پیوندی ارائه می گردد .

 

کلیپ سخنان دکتر نوشین دلیلی پیرامون هشتمین نشست تبادل علم و فناوری (STEP) همزمان با چهارمین دوره آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 109334
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب