• تاریخ انتشار : 1401/05/01 - 08:37
  • بازدید : 124
  • تعداد بازدید : 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت آموزشی بیمارستان لبافی نژاد

نخستین PEG گذاری در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد،انجام شد .

اولین PEG گذاری برای بیمار در بخش آندوسکوپی بیمارستان دکتر لبافی نژاد،گامی بزرگ در ارائه خدمات درمانی بهتر و تسهیل در روند درمان مراجعه کنندگان این مرکز می باشد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد ؛ اولین PEG گذاری در تاریخ ١٤٠١/٠٤/٢٨ جهت بیمار بدحال بخش ICU با حضور دکتر شهرام عبادی،فوق تخصص گوارش و کبد و دکتر نوید شفیق،فوق ICU، در بخش آندوسکوپی بیمارستان دکتر لبافی نژاد، انجام شد . پیش از این جهت PEG گذاری ، بیماران بدحال این مرکز به بیمارستان های طالقانی و شهدای تجریش اعزام می شدند که هم اکنون با تلاش دکتر محمدحسین سلطانی،رئیس و فردین سلیمی پارسا،مدیر این مرکز بمنظور راه اندازی بخش آندوسکوپی ، این موفقیت بزرگ حاصل شد که برای بیماران نیازمند به اقدامات تهاجمی آندوسکوپی در داخل بیمارستان دکتر لبافی نژاد و توسط دکتر شهرام عبادی،فوق تخصص گوارش و کبد این امر به تحقق پیوست و از اعزام بیماران به مراکز دیگر جلوگیری شد . ارائه این خدمت،گامی بزرگ در راستای تسهیل در روند درمان مراجعه کنندگان این مرکز می باشد .

لوله PEG جهت تامین نیازهای غذایی روزانه، برای کودکان یا بزرگسالانی که به دلیل اختلال بلع (دیسفاژی) نمی توانند از راه دهان تغذیه داشته باشند یا به اندازه کافی بخورند، انتخاب مناسبی است. این لوله تا حدودی می تواند به جلوگیری از وضعیت خطرناک موسوم به آسپیراسیون کمک کند (اما نمی تواند به طور کامل از وقوع آسپیراسیون جلوگیری کند). در صورت اختلال بلع و ورود مواد غذایی یا مایعات به ریه ها، آسپیراسیون اتفاق می افتد. برخی از شرایط معمول که ممکن است استفاده از لوله PEG توصیه شود شامل موارد زیر است:

نقص های مادرزادی
نوزاد نارسی که توانایی مکیدن شیر را ندارد
اختلال بلع
سکته مغزی
سرطان دهان یا مری
بیماری های مری
همچنین در صورت داشتن شرایط طولانی مدت جسمی که عمل بلع برای بیمار سخت یا غیر ممکن باشد، استفاده از لوله پگ توصیه می شود. برای استفاده از این روش، باید غذا به محض رسیدن به معده هضم شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 118960
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب