معاونت آموزشی لبافی نژاد
بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران در بیمارستان دکتر لبافی نژاد افتتاح شد .
در مراسمی با حضور فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ، بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران تخصصی در مرکز پزشکی ، آموزشی و درمانی شهید دکتر لبافی نژاد در روز پنجشنبه ۱۱ دیماه افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد ، بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران تخصصی ، با حضور دکتر عین الهی ، رئیس بیمارستان ، دکتر زالی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسئولین دانشگاه و بیمارستان راه اندازی شد .
براساس این گزارش بخشICU ویژه کرونا دارای مساحتی بالغ بر ۱۰۵ متر مربع و ظرفیت اسمی هفت تخت و یک تخت ایزوله مجهز به دستگاه ونتیلاتور ، ساکشن سانترال و مانیتور است . این بخش با ١٤ نیروی پرستار آماده ارائه خدمات با کیفیت مطلوب ، بخصوص به بیماران کرونایی می باشد .
بخش مذکور که دارای محفظه ایزولاسیون فشار منفی ، دستگاه سونوگرافی و مجهز به تهویه اگزاس و سه دریچه تهویه هوا منفک از سیستم تهویه مرکزی بیمارستان است ، مورد بازسازی فیزیکی کامل دیوارپوش ها و کف پوش با زیرسازی جدا مطابق با استانداردهای بین المللی قرار گرفته است . این امر در راستای جلوگیری از گردش ویروس کرونا در فضای بیمار و استریل شدن آن بصورت مرتب و پیوسته ، همچنین کاهش خطر برای بیماران تخت های مجاور و همکاران گروه پرستاری که در مواجهه مستقیم با بیماران کووید ١٩ می باشند انجام گرفته است و ایجاد این نوع از تهویه ، اقدامی مبتکرانه و نوآورانه در مراقبت از بیماران کرونایی می باشد .
همچنین در این مراسم پاویون دستیاران تخصصی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت که دارای مساحت فضای فیزیکی حدود ۴۰۰ مترمربع و مشتمل بر ۹ اتاق دو و سه تخته است . این پاویون مجهز به مبلمان کامل و طراحی داخلی ، سیستم وایرلس و اینترنت پرسرعت است .
دکتر عین الهی ، در مراسم افتتاح این دو پروژه ، ضمن تشکر و قدردانی از حضور دکتر زالی و معاونین ایشان ؛ راه اندازی بخش ICU در مدت دوهفته را کاری جهادی و حاصل تلاش پرسنل مرکز آموزشی درمانی لبافی نژاد بخصوص حسن شاه حسینی ، مدیر این مجموعه دانست و بیان کرد از افتخارات این مرکز پرسنل آن می باشند که با تمام قوا فعالیت می کنند . وی همچنین با اشاره به خروجی های بسیار خوب این مرکز آموزشی درمانی و بیانات مقام معظم رهبری و توجه ویژه ایشان به مرجعیت علمی ، حرکت به سمت بیمارستان هوشمند را گامی بسیار مهم و از اهداف آتی این بیمارستان برشمرد .
علاوه براین با اشاره به تجهیزات آموزشی بیمارستان لبافی نژاد و امکان برگزاری کلاسها بصورت وبینار که در ابتدا با هزینه بسیار کم و اینترنت محدود راه اندازی شد و یتدریج توسعه یافت بیان کرد هم اکنون با توجه به این بستر ، امکان برگزاری وبینارها و دوره های آموزشی بصورت آنلاین درسطح کشور و حتی درسطح بین المللی وجود دارد . همچنین در قطب چشم این مرکز ، فیلم های متعددی از عمل های جراحی چشم ، حدود ٦٠٠ جلد کتاب الکترونیک و تصاویر بیماری های چشم در قالب فایل های آموزشی ، آماده ارسال به کل کشور است . علاوه براین در قطب ارولوژی نیز ١٧٠ ویدئوی آموزشی از عمل های جراحی بصورت آنلاین در دسترس کلیه علاقمندان به حوزه پزشکی می باشد .
وی همچنین با اشاره به انجام پروژه احداث پاویون دستیاران تخصصی ، انتقال کتابخانه بیمارستان به مجاور پاویون ها و ایجاد کتابخانه هوشمند ایده آل در راستای ارتقاء کیفیت آموزش را از اهداف در دست اقدام این بیمارستان دانست .
در ادامه ، دکتر زالی در این مراسم بهره برداری از دو پروژه رفاهی و درمانی در این مرکز را از نظر بازه زمانی و سرعت و شتاب عمرانی بسیار مطلوب عنوان کرد و ضمن تقدیر از دست اندرکاران پروژه های بازسازی پاویون دستیاران تخصصی و همچنین افتتاح بخش ICU را باعث ارتقای مراقبت بهینه از بیماران در این بیمارستان برشمرد .
سپس ، فرمانده ستاد مدیریت مقابله بیماری کرونا گفت : خدمات آموزشی و تحقیقاتی تناقضی باهم نداشته و خدمت به مردم به خوبی انجام میشود . اولین پژوهشکده چشم در بیمارستان لبافی نژاد راه اندازی شد و به زودی پژوهشکده اورولوژی در این بیمارستان فعال میشود .
وی با اشاره به پتانسیل بالا و ظرفیت های بیمارستان لبافی نژاد در حوزه های درمانی و آموزشی و پژوهشی ؛ وجود دو پژوهشکده در این مرکز آموزشی را منحصر به فرد دانست . علاوه براین ، داشتن روحیه جهادی همکاران این بیمارستان که بدون توجه به محدودیت ها ، در جهت پیشرفت و توسعه ، گام برداشته و پیشقدم هستند را قابل تقدیر دانست و گفت : طراوت ، نشاط و شادابی هر سازمانی به نیروی انسانی چابک و فضای عاطفی و مطلوب ایجاد شده بین آنها بستگی دارد که با تعامل و همکاری غرورانگیزی در این بیمارستان شکل گرفته است همچنین ، عرق درون سازمانی در این مرکز را سرمایه ارزنده ای دانست که مایه افتخار است و باتوجه به این امر ، افق های روشنی برای این مرکز قابل پیش بینی است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، بیمارستان لبافی نژاد را دارای توانایی فوق العاده بالایی برشمرد که می تواند به عنوان یک مدل جامع برای ایجاد یک بیمارستان هوشمند استفاده شود و افزود: با توجه به گام های آغازینی که در این مرکز برداشته شده است با یک طراحی و معماری مناسب ، این مرکز می تواند یک کاندیدای بسیار با کیفیت در زمینه تبدیل به بیمارستان هوشمند باشد.
دکتر زالی ، بیمارستان هوشمند را یکی از نیازهای امروز در دنیا و کشورمان ذکر کرد و افزود : سیستمهای نرم افزاری در بیمارستانهای هوشمند کاربرد زیادی دارد و در این بیمارستانها ، جراحیهای مختلف از راه دور مدیریت خواهد شد .
وی با بیان این که از نظر مدیریتی یک بیمارستان هوشمند یک مرکز بیمار محور است ، بیمارستان لبافی نژاد را مشتری مدار ، محور مدار ، فرایند مدار ذکر کرد که در حد اعلا به خدمات رسانی به بیمار می پردازد .
دکتر زالی توانمندی بالای اساتید و محققان و متخصصان این مرکز در سطح ملی و فراملی را ستودنی و مایه افتخار برشمرد و پیشتازی و پیشقراولی بیمارستان لبافی نژاد در شکل گیری چشم پزشکی و ارولوژی نوین در کشور را یادآور شد .
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع سلامت دکتر زارع جوشقانی به دستاوردهای مبتکرانه وی در حوزه آموزش و درمان و مدیریت جراحی از راه دور اشاره کرد که دانشجویان و بیماران در اقصی نقاط کشور می توانند به اساتید و محتواهای آموزشی این مرکز دسترسی داشته باشند .
دکتر زالی این بیمارستان را پیشتاز در حوزه های علمی و مایه افتخار برشمرد و مشارکت عالمانه آن در راستای تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه کووید ۱۹ را یادآور شد . وی درمان بیماران کرونایی را بسیار سخت و پیچیده و نیازمند تقویت همه بخشها در بیمارستان ذکر کرد .
در پایان با اهداء لوح و یک جلد قرآن نفیس از زحمات تعدادی از مسئولین در افتتاح و راه اندازی بخش ICU ویژه کرونا ، تقدیر شد .